Privită de jos, imaginea hamacelor suspendate între stânci ți se pare ireală, de poveste. Te uimește și nu prea îți vine să crezi că avem în România asemenea ”minuni” neștiute. Atunci când ești însă, sus, când stai chill în hamacul tău agățat, la aproximativ 200 de metri înălțime, simți că ai lumea la picioare.

La propriu! Și nu exagerăm cu nimic. E genul acela de experiență de care ai atâta nevoie ca să-ți încarci bateriile, cu adevărat, după un an agitat și chiar și după o vacanță în care mai mult ai alergat în loc să te bucuri de natură, de timp… de tine.

Pozele sunt cât se poate de reale și sunt chiar din România, de la Baia de Fier. E visul devenit realitate al lui Gabriel Dan Chiriac, antrenor de alpinism, recordmen european la parașutism. Împreună cu echipa lui de oameni faini tare de la White Wolf Club, a avut ideea aparent ”nebună”, dar cu un rezultat fabulos, de a agăța de cabluri, între stânci, câteva hamace, într-una dintre cele mai pitorești locuri din România. Așa a apărut proiectul ”La hamace între stânci”, prin care Gabi și echipa lui și-au dorit să-i atragă pe tineri să facă mișcare și sporturi montane.

Cu alte cuvinte, e și cool, e și chill, și petreci timp în natură. Practic, hamacele suspendate se află la capătul unui traseu de via ferrata, cu intrare de la Peștera Muierilor. E singurul loc din lume unde iubitorii de senzații tari și de relaxare la înălțime se pot bucura de experiență pe tot parcursul anului, chiar și iarna, și nu doar cu ocazia unor festivaluri de gen.

CÂT COSTĂ?

Ca să aveți parte de experiența unică în hamace, la înălțime, trebuie să știți că trebuie să faceți o gașcă de minim 4 persoane. Rezervările se fac cu minim două săptămâni înainte, iar dacă și vremea ține cu voi, aveți liber la relaxare și adrenalină. De reținut că totul este super safe, hamacele fiind asigurate extrem de bine. Aveți nevoie doar de curaj și puțină condiție fizică. Pentru rezervări, accesați pagina de Facebook White Wolf Club sau sunați la numărul de telefon: 0766.332.309