Casa ce pare desprinsă dintr-un film science fiction a fost ridicată în nici două luni, în pandemie. Ideea îi aparţine lui Alex, un tânăr care vrea ca, în acest fel, să atragă cât mai mulţi turişti la el acasă.

Casa cântăreşte aproximativ cinci tone şi a fost finalizată în urmă cu câteva zile. Tânărul nu a avut nevoie de vreun arhitect. El a pus pe hârtie tot planul şi a muncit zile în şir să-şi vadă visul împlinit. A investit până acum 12.000 de euro, bani pe care i-a strâns în ultimii ani, inclusiv muncind în străinătate.

Casa răsturnată a fost o surpriză chiar şi pentru oamenii locului. Mulţi au şi ajutat la construcţia ei, chiar dacă nu ştiau care sunt planurile finale pentru ciudata clădire.

Acum, casa neobişnuită poate fi admirată doar din exterior. Va fi mobilată anul viitor, iar interiorul va respecta ideea din exterior. Planul e ca mobila să fie aşezată pe. tavan.

Deocamdată, proiectul este unic la noi. Astfel de construcţii mai există în Austria sau Polonia. Lângă casa din Bumbeşti-Piţic, tânărul vrea să amenajeze şi un parc de aventură cu tiroliene pentru copii.