Istoria spune despre Conac că este reședința din provincie a nobililor feudali, sau boierilor, moșierilor mari proprietari de pământ. În cadrul satelor mari de pe marile proprietăți, în centru se afla conacul proprietarului (villa rustica), iar lângă el locuințele pentru muncitorii agricoli. Nu se poate ca unei comune, ca Polovragi, cu un trecut istoric atât de bogat și misterios, să-i lipsească un conac pe măsura, cu oameni harnici și muncitori ca Familia Cionoiu.

Conacul Caterinei are biciclete gratuite, piscină sezonieră în aer liber, un bar și un salon comun în Polovragi. Unitățile de cazare oferă spații pentru depozitarea schiurilor, precum și o grădină și facilități de grătar. Unitatea de cazare oferă divertisment de seară și o bucătărie comună.

Toate camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă cu hidromasaj. Toate unitățile vor pune la dispoziția oaspeților un cuptor.

Conacul Caterinei oferă un loc de joacă pentru copii. Oaspeții de cazare se vor putea bucura de activități în Polovragi și în jurul său, cum ar fi drumeții și schi.

Ranca se află la 30 km de Conacul Caterinei, în timp ce Horezu este la 22 km de proprietate.

Date de contact

0740187131

mariuscionoiu@yahoo.comâ

Vă așteptăm cu drag în tărâmul nostru de poveste! Sursa citata pagina Comunei Polovragi